Få gratis biobiljetter!

Nu är det dags för mig att tipsa alla er om en jättebra hemsida för er som vill ha gratis biobiljetter, presentkort och mycket, mycket mer! Du kan exempelvis få presentkort på: Ginatricot, Cubus, Inidska, JC, KappAhl, MQ, Stadium, Åhléns, Kicks, Dinsko, Max, Mcdonals, Ica och otroligt mycket mer!

Genom att bli medlem måste man såklart arbeta lite för att få tag i poäng som sedan ger dig vad du vill ha 100% gratis! Det första man ska göra är såklart att bli medlem som du gör på den stora rörliga bilden längst ner på detta inlägg. Då får ni 500 poäng men det största tipset är om du skriver in "SimonElert" i värvningsrutan får du inte femhundra utan 1000 poäng! Och om du lyckas tjäna 5000 poäng inom en månad får du yttligare flera poäng.

Men hur får du poäng? Jo, det bästa är att vara aktiv (information får du HÄR) eller spela spel där du kan vinna upp till 10.000 poäng (spelen hittar ni HÄR). Och det som är lite annorlunda är att man inte änns behöver äga en blogg. Dock finns det flera möjligheter att få mer poäng för det. Ex. vinna ett presentkort på 1000 kr hos Nelly. Men börja nu och ha kul!

STARTA HÄR:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn/Bloggnamn:

Din E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:







Saray.se

The Slanket

Bonanza Bidders

LyckoBingo.com

Fashionize.se

Oaklake






Saray.se

The Slanket

Bonanza Bidders

LyckoBingo.com

Fashionize.se

Oaklake