Färgade linser utan styrka!

Tusentals svenskar och norrmän handlar idag färgade linser utan styrka hos Pharma Optic.

Pharma Optic har därför valt att på ett effektivt sätt erbjuda de 4 mest vanligt förekommande ögonlinserna i en smidig förpacking som levereras hem direkt i ens brevlåda. Självklart ingår linsetui och linsvätska då du blir kund hos dom. Skulle du stå utan linsetui och linsvätska någon gång är det bara att kontakta dom så skickar dom helt kostnadsfritt påfylling till dig!

Deras affärsprocess är optimerad för att ta hand om dig som kund i alla led. Från snabb leverans till att du ska kunna nå dom och det är något du undrar över. Just nu kan man få prova färgade linser för bara 1 krona!

Stylisten tipsar om lite linsfärger:

Grå linser,
om du har naturligt mörka ögon och vill ha en stor förändring är grå linser perfekt. Du kommer att se en stor skillnad då intrycket av dina ögon blir mer intensiv. Till grå linser passar starka färger både på kläder och sminkväg. Lila är en färg som jag starkt rekomenderar då.

Görna linser,
vill du prova en mer ovanlig ögonfärg ska du testa görna linser. Gröna ögon passar framförallt dig som har mörkt hår eller röda nyanser i håret. Då grön är en komplementfärg till röd passar denna färg till kläder, smycken och hår som är rödaktiga och varma. Denna kombination får ögonen att sticka ut extra mycket. Vad gäller smink på festen är guld och brons det ända rätta.

KÖP LINSER HÄR (Porto, exp.avgift, linsvätska & euti ingår):


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn/Bloggnamn:

Din E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:







Saray.se

The Slanket

Bonanza Bidders

LyckoBingo.com

Fashionize.se

Oaklake






Saray.se

The Slanket

Bonanza Bidders

LyckoBingo.com

Fashionize.se

Oaklake